En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Her vakit serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapısının önünde yahut arkasında herhangi bir kayıt, mobilya yahut farklı bir hail bulunmamalıdır. üste Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın merdivenine iye olgunlaşmak heybetli bir avantajdır. Elbette bu avantajı yaratmak bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri imdi meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni yapılan koca binalarda yangın merdiveni binanın özümleme aşamasında imal edilmektedir. Fakat elbette bir yangın merdivenine iye geçmek sinein binanızın yeni olması evet da fazlaca erdemli olması gerekmemektedir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak istem edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde lüzumlu mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde kızılıyoruz.

Hiç şüphe nanay ki yangın felaketi, sene ortamında gönül yitirilmesine münasebet olan en mehabetli etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey gücük bir müddet içinde geniş alana yayılması ve hem birey hem bile dünyalık kaybına niçin olması ile bilinmektedir. Özellikle bile koca dokumada olan binalarda herhangi bir yangın çıktığında can ve emtia kaybı arkaış göstermektedir. Doğrusu yangın merdivenleri de tam olarak buradan hareketle imal edilmiştir.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın kapılarına cam uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayıcı panik amerikan bar sistemi ile ateş anında kaçış planının elan dizi işlemlemesini sağlamlamaktadır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala esrar sızdırmaz olduklarını düzenli kontroller ile denetlemek ve karıştırmak bileğerlidir.

Yangın bapmızdan birisi baskı açılıp kapanıyor diğerinin bile bir tafarı aşağı düşmüş başüstüneğu muhtevain muhtemelen tam kapanmıyor. dü yangın kapısının tamiri gerekiyor.

Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının kenarı saf otomasyon sistemlerine yaraşıklı aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olur.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapısı Elbette Açılır? Yangın Kapısı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut ivedili bir durumda insanoğluın ferah bir itmesi ile içeriden dışarıya essah açılmaktadır.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Baplarının en önemli aksesuarı panik bar kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde Yangın çıkış kapısı istanbul kapı bir numara bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma esenlanabilir.

Fakat temelde “Binaların Yangından Korunması Için Yönetmelik” iki tip yangın merdiveni çeşidini makul görmektedir. Bunlar Z tipi yangın merdiveni ve dairesel yangın merdivenidir. Bu merdivenlerden hangisinin seçileceğine belli başlangıçlı kriterler görüş önüne alınarak karar verilmektedir. Özellikle essah bir kaçış merdiveni tercihi itfaiyeden pozitif raporunun aldatmaınmasını da kolaylaştıran bir etmendir. Bu kriterler: 

Report this wiki page